print Energifordeling pr portion

Grønne Karbonader

Af Ida, Netslank 277 kcal pr portion (256g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

500 g hakket svinekød, 3-7% eller hakket kalv og svin
250 g broccoli (eller grønne bønner)
100 g hytteost
1 æg
30 g rugmel
1 lille løg
salt og peber
1 spsk olie

Fremgangsmåde

Skær ca. 1 cm af toppen på broccolihovedet, så du kun lige får det helt grønne med.

Smuldr det godt ned i en røreskål.

Bland det med kød, hytteost, æg, mel og løg samt lidt salt og peber.

Form otte karbonader.

Varm fedtstoffet på en pande ved god varme.

Brun karbonaderne i 2 minutter på hver side.

Skru ned til middel varme, og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.

Tip: Server fx waldorf salat til de grønne karbonader.