Hjemmelavet nachos med kylling, ost og avokado
410 kcal pr personer (277g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
2 små fuldkorstortillaer
1 dl olivenolie
saltflager, fx Maldon
500g kogt kyllingbryst
100g revet ost 16%
2 stk Avocado, rå
200g Skyr
et bundt frisk persille eller løvstikke
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær tortillaerne i kvarter og derefter i små trekanter.
Varm olien op i en pande eller en kasserolle.
Skrue ned for varmen, så olien ikke brænder på.
Læg 6-10 stykker tortilla i olien af gangen. Når de bliver gyldne i kanten skal du vende dem fx med en gaffel, en hul-ske eller en grydeske.
Tag dem op fra olien, læg dem på en tallerken.
Drys med lidt salt.
Kom nye tortillastykker i gryden. Forsæt denne procedurer til alle tortillachip er lavet.
Riv kyllingekødet i strimler.
Læg bagepapir på en bageplade.
Kom de hjemmelavet nachos på ovenpå bagepapiret drys med kylling og derefter revet ost.
Bag det i ovnen ca 5-10 min ved 180 grader.
Skær avokado ud i tern.
Rør skyr sammen med frisk fint hakket persille og presset hvidløg.
Smag til med salt og peber.
Drys med avocado inden servering og server retten med skyrdressing.
Opskrift af
Seneste kommentarer