Hjemmelavet nachos med kylling, ost og avokado
410 kcal pr personer (277g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
2 små fuldkorstortillaer
1 dl olivenolie
saltflager, fx Maldon
500g kogt kyllingbryst
100g revet ost 16%
2 stk Avocado, rå
200g Skyr
et bundt frisk persille eller løvstikke
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær tortillaerne i kvarter og derefter i små trekanter.
Varm olien op i en pande eller en kasserolle.
Skrue ned for varmen, så olien ikke brænder på.
Læg 6-10 stykker tortilla i olien af gangen. Når de bliver gyldne i kanten skal du vende dem fx med en gaffel, en hul-ske eller en grydeske.
Tag dem op fra olien, læg dem på en tallerken.
Drys med lidt salt.
Kom nye tortillastykker i gryden. Forsæt denne procedurer til alle tortillachip er lavet.
Riv kyllingekødet i strimler.
Læg bagepapir på en bageplade.
Kom de hjemmelavet nachos på ovenpå bagepapiret drys med kylling og derefter revet ost.
Bag det i ovnen ca 5-10 min ved 180 grader.
Skær avokado ud i tern.
Rør skyr sammen med frisk fint hakket persille og presset hvidløg.
Smag til med salt og peber.
Drys med avocado inden servering og server retten med skyrdressing.