print Energifordeling pr portion

Hjemmelavet nøddebrud - ALT FOR DAMERNE

Af majbritt_netslank 111 kcal pr portion (20g)

Varer til 16 portion

Ingredienser til 16 portion

100g Hasselnød, tørret
140g Mørk chokolade min 70%
40g Smør Øko, Harmonie
40g Fløde 38 %, piskefløde

Fremgangsmåde

Rist nødderne på en tør pande i 3-4 min.

Rul de ristede hasselnødder mellem to viskestykker så skallerne falder af.

Smelt chokoladen over et vandbad sammen med fløde og smør. Rør løbende i massen. Vandet må ikke koge for voldsomt, da chokoladen skal smelte langsomt. Rør det godt sammen så det får en flot konsistens.

Fordel nødderne i en silikoneform, fx en lille rugbrødsform. Hæld chokoladen over.

Stil det i fryseren min 30 min.

Opbevar chokoladen i fryseren.

Skær den i mindre stykker lige inden servering.

Opbevares i fryseren.