Hjemmelavet nøddebrud - ALT FOR DAMERNE
111 kcal pr portion (20g)
Varer til 16 portion
Ingredienser til 16 portion
100g Hasselnød, tørret
140g Mørk chokolade min 70%
40g Smør Øko, Harmonie
40g Fløde 38 %, piskefløde
Fremgangsmåde
Rist nødderne på en tør pande i 3-4 min.
Rul de ristede hasselnødder mellem to viskestykker så skallerne falder af.
Smelt chokoladen over et vandbad sammen med fløde og smør. Rør løbende i massen. Vandet må ikke koge for voldsomt, da chokoladen skal smelte langsomt. Rør det godt sammen så det får en flot konsistens.
Fordel nødderne i en silikoneform, fx en lille rugbrødsform. Hæld chokoladen over.
Stil det i fryseren min 30 min.
Opbevar chokoladen i fryseren.
Skær den i mindre stykker lige inden servering.
Opbevares i fryseren.