Hvid chokoladeknas-rulle med tranebær, marcipan og valnød
63 kcal pr skiver (14g)
Varer til 25 skiver
Ingredienser til 25 skiver
10 gram frysetørrede bær, fx skovbær
60g Valnød
40g Marcipanbrød, Sukkerfri
20g Tranebær, rå (sødet med æblesaft) se netbutikken eller tørrede abrikos
10g Økologiske Incabær, tørrede (ananaskirsebær) eller tørrede abrikos
170g Cavalier Stevia Hvid chokolade m. rice crisp (2 plader eller 4 stk bar)
30g Letmælk
Fremgangsmåde
Kom frysetørrede bær, valnød, hakket marcipan, tranebær og incabær i en skål
Smelt chokoladen sammen med mælken over et vandbad.
Hæld den smeltede chokolade sammen med ovenstående og læg det på et stykke bagepapir. Rul massen sammen til en pølse ved at lukke bagepapiret om massen.
Lægges i fryseren ca 1 time.
Skæres i skiver lige før brug.
Opbevares i fryseren.
Opskrift af
Seneste kommentarer