Varer til 10 portion
Ingredienser til 10 portion
Vanilje crumble:
50g havregryn eller bygflager/rugflager/sojaflager (fx hvis du har PCO)
70g mandler
60g proteinpulver med vaniljesmag
ren vanilje
15g kokosfedt
50g æblegrød
5g perfect sød
500g sukkerfri æblegrød eller hjemmelavet æblegrød
200g piskefløde
Fremgangsmåde
Havregryn og mandler males til en halv grov mel.
Derefter blandes det grove 'mel' sammen med proteinpulver, ren vanilje, kokosfedt, æblegrød og perfect sød sammen, jeg brugte hænderne.
Fordel massen på en bageplade og bag i 6-7min ved 200 grader, til den er gylden.
Mens crumblen køler af, piskes fløden til flødeskum.
Hæld æblegrøden i skål fordel crumble og top med flødeskum.
IN ENGLISH
Vanilla crumble:
50g oats or barley oats
70g almonds
60g protein powder with vanilla flavor
pure vanilla
15g coconut fat
50g apple porridge
5g liquid sweetner
500g sugar-free apple porridge or homemade apple porridge
200g whipping cream
Grind oats and almonds into rough flour
Then mix the 'flour' along with protein powder, pure vanilla, coconut oil, apple porridge and liquid sweetner together, I used my hands.
Spread the mixture on a baking sheet and bake for 6-7min at 200 degrees until golden.
While the crumble is cool, whip the cream into whipped cream.
Pour apple porridge in bowl add crumble and top with whipped cream.
Opskrift af
Seneste kommentarer