print Energifordeling pr stk

Karimas Protein banan kage

Af Majbritt L Engell, Netslank 129 kcal pr stk (51g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

150g Valleprotein pulver
100g Havregryn eller Bygflager
125g Mandel
2 æg
240g Banan
1 tsk Bagepulver
1/2 tsk vaniljepulver
150g Æggehvider, Pasteuriserede
10g Frk.Skrumps BageSød
2 spsk flydende sødemiddel
100g Chokolade 70%

Fremgangsmåde

Blend havregryn og mandler til mel og bland med bagepulver, vanlje og bagesød.

I en anden skål skal banan, æg, æggehvider og flydende sød blendes til en ensartet masse. Hæld det op i skålen med de tørre varer. Rør det sammen og hældes i en spring form.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca 25 min

Når kagen er færdig smelter man de 100g chokolade i et vandbad og hælder ud over kagen

Serveres når ckokoladen er størknet