print Energifordeling pr stk

Kokos-mandelmuffins med chokobund

Af Ida, Netslank 170 kcal pr stk (39g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

200 g kokosmel
65 g Perfect Fit eller Frk. Skrump bagesød
65 g mandler, malet til mel
Revet skal fra 1 økologisk citron
1 tsk vaniljepulver
150 g oliemargarine (fx Kærgården Steg & Bag)
4 bægre æggehvider
100 g mørk chokolade min. 75% kakaoindhold

Fremgangsmåde

Bland kokosmel, Perfect Fit, mandelmel, citronskal og vaniljepulver.

Bland derefter oliemargarinen i.

Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt massen med kokos-mandeldejen.

Sæt 20 klatter på bageplader med bagepapir og bag kagerne ved 170 grader varmluft i ca. 10 minutter.

Lad kagerne køle af. Vend dem, så bunden kommer opad.

Smelt chokoladen og pensl bundene med chokoladen.

Kom kagerne i køleskab, til chokoladen har sat sig.

Opbevares på køl.