Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
200 g kokosmel
65 g Perfect Fit eller Frk. Skrump bagesød
65 g mandler, malet til mel
Revet skal fra 1 økologisk citron
1 tsk vaniljepulver
150 g oliemargarine (fx Kærgården Steg & Bag)
4 bægre æggehvider
100 g mørk chokolade min. 75% kakaoindhold
Fremgangsmåde
Bland kokosmel, Perfect Fit, mandelmel, citronskal og vaniljepulver.
Bland derefter oliemargarinen i.
Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt massen med kokos-mandeldejen.
Sæt 20 klatter på bageplader med bagepapir og bag kagerne ved 170 grader varmluft i ca. 10 minutter.
Lad kagerne køle af. Vend dem, så bunden kommer opad.
Smelt chokoladen og pensl bundene med chokoladen.
Kom kagerne i køleskab, til chokoladen har sat sig.
Opbevares på køl.