Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
1 hvidkål
2 porrer
2 fed hvidløg
800 g koteletter (eller skinkeschnitzler)
Karry, salt og peber
2 dåser hakkede, flåede tomater
1 spsk grovkornet sennep
250 ml Milda fløde 7%
250 g champignon
Fremgangsmåde
Snit kålen fint i tynde strimler.
Skær porrer i ringe.
Hak hvidløg fint.
Kom grønsagerne i et stort ildfast fad.
Brun koteletterne på en pande med raps- eller olivenolie.
Krydr med salt, peber og karry.
Læg dem i fadet oven på grønsagerne.
Skær champignon i skiver og bland dem med tomat, sennep og fløde.
Hæld sovsen over koteletter og grønsager.
Bag retten i ovnen ved 200 grader i 25 min.
Hæld evt. lidt vand ved undervejs, hvis den mangler væske.
Opskrift af
Seneste kommentarer