print Energifordeling pr portion

Koteletter i fad

Af Ida, Netslank 381 kcal pr portion (694g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

1 hvidkål
2 porrer
2 fed hvidløg
800 g koteletter (eller skinkeschnitzler)
Karry, salt og peber
2 dåser hakkede, flåede tomater
1 spsk grovkornet sennep
250 ml Milda fløde 7%
250 g champignon

Fremgangsmåde

Snit kålen fint i tynde strimler.

Skær porrer i ringe.

Hak hvidløg fint.

Kom grønsagerne i et stort ildfast fad.

Brun koteletterne på en pande med raps- eller olivenolie.

Krydr med salt, peber og karry.

Læg dem i fadet oven på grønsagerne.

Skær champignon i skiver og bland dem med tomat, sennep og fløde.

Hæld sovsen over koteletter og grønsager.

Bag retten i ovnen ved 200 grader i 25 min.

Hæld evt. lidt vand ved undervejs, hvis den mangler væske.