print Energifordeling pr person

Koteletter i kålfad

Af Ida, Netslank 501 kcal pr person (621g)

Varer til 4 person

Ingredienser til 4 person

350 hvidkålshoved
1 lille æble
4 koteletter a' 150 g
1 spsk paprika
Grovkværnet peber
2 dåser hakkede flåede, tomater
½ dl vand
1½ dl piskefløde
1 tsk salt
400 g champignon

Fremgangsmåde

Snit hvidkål fint og kom det i et ovnfast fad smurt med lidt olie.

Skær æblet i tern og drys dem over kålen.

Fordel koteletterne over kål og æble.

Krydr koteletterne med peber og paprika.

Skær champignon i skiver.

Bland tomat, vand, fløde, salt og champignon i en skål og hæld blandingen over koteletterne.

Bag retten i en varmluftovn ved 180 grader i 30-40 minutter.

En dejlig, nem og billig ret til hele familien. Suppler evt. med ris til familien.