print Energifordeling pr portion

Lækker tærte med sejfilet og feta

Af Majbritt L Engell, Netslank 550 kcal pr portion (425g)

Varer til 6 portion

Ingredienser til 6 portion

TÆRTEBUND
200 gr skyr eller fromage frais
1 stk æg
1 tsk salt
1 tsk tørret rosmarin (kan undlades)
6 spsk olie
130 gr Svedjerugmel eller alm. rugmel

FYLD
1 kg sejfilet
8 stk æg
1 dl minimælk
200 gr feta 16%
2-3 stk porre
Karry
Stødt muskat
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Alt røres sammen. Dejen er meget våd.
Kom vand på dine hænder og tryk tærtebunden i en tærteform belagt med bagepapir.
Hvis tærtedejen hænger ved hænderne skal du gøre dine hænder våde igen.
Smøres ud i et tærtefad belagt med bagepapir.
Stik huller i tærtebunden med en gaffel, inden den bages.
Forbages ved 180 g i ca. 20 min.
Tilsæt fintsnittet porre læg fisken ovenpå.
Pisk æg og mælk samt krydderier sammen i en skål, hæld det over tærten.
Drys med feta. Bag tærten færdig ca. 45-60 minutter

Spis 150-200 gram grønt til tærten