Low carb landbrød m. bruschetta-top
453 kcal pr portion (307g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
brødet:
3 æg
100 g Philadelphia eller anden natural friskost
1 tsk bagepulver
10 g Skallin
30 g afskallede hasselnødder eller cashewnødder
1/2 tsk salt
5-6 store tomater
6 spsk Olivenolie
1 fed Hvidløg
2 spsk citronsaft
1 tsk citronskal
lidt frisk basilikum
125g Mozzarella, 30+
2 pakker lufttørret skinke ca 200 g
4 spsk pesto, grøn
Fremgangsmåde
Lowcarb landbrød
Rist nødderne på en tør pande og mal dem til fin mel.
Del æggeblommer og hvider i to skåle. Pisk hviderne stive.
Pisk friskost sammen med æggeblommerne. Tilsæt de øvrige ingredienser hertil og pisk, indtil alle klumper er væk.
Vend forsigtigt æggeblommemassen i hviderne.
Fordel dejen i 4 klatter på bagepapir.
Drys med sesamfrø og bag dem i ovnen ved 150 grader i 25-30 minutter.
Bruchettatoppen
Hak tomaterne groft.
Hak hvidløg og vend tomater med hvidløg, olie, citronsaft og citronskal.
Drys med salt og peber.
Skær mozzarellaen i skiver.
Fordel skinken på brødet. Læg skiver af skinke ovenpå og fordel tomatblandingen ud over brødene. Pynt med lidt frisk basilikum og pesto.
450 kcal pr person
Tip Brødet kan fryses
Opskrift af
Seneste kommentarer