print Energifordeling pr portion

Low carb landbrød m. bruschetta-top

Af Majbritt L Engell, Netslank 453 kcal pr portion (307g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

brødet:
3 æg
100 g Philadelphia eller anden natural friskost
1 tsk bagepulver
10 g Skallin
30 g afskallede hasselnødder eller cashewnødder
1/2 tsk salt

5-6 store tomater
6 spsk Olivenolie
1 fed Hvidløg
2 spsk citronsaft
1 tsk citronskal
lidt frisk basilikum
125g Mozzarella, 30+
2 pakker lufttørret skinke ca 200 g
4 spsk pesto, grøn

Fremgangsmåde

Lowcarb landbrød

Rist nødderne på en tør pande og mal dem til fin mel.

Del æggeblommer og hvider i to skåle. Pisk hviderne stive.

Pisk friskost sammen med æggeblommerne. Tilsæt de øvrige ingredienser hertil og pisk, indtil alle klumper er væk.

Vend forsigtigt æggeblommemassen i hviderne.

Fordel dejen i 4 klatter på bagepapir.

Drys med sesamfrø og bag dem i ovnen ved 150 grader i 25-30 minutter.

Bruchettatoppen

Hak tomaterne groft.

Hak hvidløg og vend tomater med hvidløg, olie, citronsaft og citronskal.

Drys med salt og peber.

Skær mozzarellaen i skiver.

Fordel skinken på brødet. Læg skiver af skinke ovenpå og fordel tomatblandingen ud over brødene. Pynt med lidt frisk basilikum og pesto.

450 kcal pr person

Tip Brødet kan fryses