Low carb landbrød m. bruschetta-top
453 kcal pr portion (307g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
brødet:
3 æg
100 g Philadelphia eller anden natural friskost
1 tsk bagepulver
10 g Skallin
30 g afskallede hasselnødder eller cashewnødder
1/2 tsk salt
5-6 store tomater
6 spsk Olivenolie
1 fed Hvidløg
2 spsk citronsaft
1 tsk citronskal
lidt frisk basilikum
125g Mozzarella, 30+
2 pakker lufttørret skinke ca 200 g
4 spsk pesto, grøn
Fremgangsmåde
Lowcarb landbrød
Rist nødderne på en tør pande og mal dem til fin mel.
Del æggeblommer og hvider i to skåle. Pisk hviderne stive.
Pisk friskost sammen med æggeblommerne. Tilsæt de øvrige ingredienser hertil og pisk, indtil alle klumper er væk.
Vend forsigtigt æggeblommemassen i hviderne.
Fordel dejen i 4 klatter på bagepapir.
Drys med sesamfrø og bag dem i ovnen ved 150 grader i 25-30 minutter.
Bruchettatoppen
Hak tomaterne groft.
Hak hvidløg og vend tomater med hvidløg, olie, citronsaft og citronskal.
Drys med salt og peber.
Skær mozzarellaen i skiver.
Fordel skinken på brødet. Læg skiver af skinke ovenpå og fordel tomatblandingen ud over brødene. Pynt med lidt frisk basilikum og pesto.
450 kcal pr person
Tip Brødet kan fryses