Mandarin-marinerede svinekoteletter med blomkål og sød hytte
530 kcal pr portion (478g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
150 gr svinekotelette
1 spsk revet mandarin- eller appelsinskal (øko)
1 spsk soja
1 spsk Balsamico (Ruds/Glaze)
1 spsk Chokolade krydderi fra Santa Maria MORE
Salt
Peber
6 gr olie
Evt. chili
TILBEHØR
100 gr blomkål
100 gr broccoli
20 gr pesto
1 spsk Balsamico (Ruds/Glaze)
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Mariner koteletterne i revet mandarinskal, soja, balsamico og krydderier. Lad dem trække lidt. Steges i olie på en slip-let pande ca 5-8 min på hver side.
Rengør blomkål og broccoli og pluk begge til buketter.
Koges i vand med salt, til det er mørt, men ikke udkogt.
Rør hytteosten med Balsamico og smag til med salt og peber (eller hæld Balsamico ud over hytteosten, når du anretter maden). Serveres straks.
Opskrift af
Seneste kommentarer