print Energifordeling pr portion

Mandarin-marinerede svinekoteletter med blomkål og sød hytte

Af Majbritt L Engell, Netslank 530 kcal pr portion (478g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

150 gr svinekotelette
1 spsk revet mandarin- eller appelsinskal (øko)
1 spsk soja
1 spsk Balsamico (Ruds/Glaze)
1 spsk Chokolade krydderi fra Santa Maria MORE
Salt
Peber
6 gr olie
Evt. chili

TILBEHØR
100 gr blomkål
100 gr broccoli
20 gr pesto
1 spsk Balsamico (Ruds/Glaze)
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Mariner koteletterne i revet mandarinskal, soja, balsamico og krydderier. Lad dem trække lidt. Steges i olie på en slip-let pande ca 5-8 min på hver side.

Rengør blomkål og broccoli og pluk begge til buketter.

Koges i vand med salt, til det er mørt, men ikke udkogt.

Rør hytteosten med Balsamico og smag til med salt og peber (eller hæld Balsamico ud over hytteosten, når du anretter maden). Serveres straks.