print Energifordeling pr portion

Medister med stuvet hvidkål

Af Ida, Netslank 501 kcal pr portion (419g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

800 g medister, max 10% fedt
2 spsk Kærgården Steg&Bag
1 hvidkålshoved
250 ml Milda fløde 7%
1 spsk Maizena
1 knsp muskatnød
Salt og peber
Dijonsennep

Fremgangsmåde

Læg medisteren i en gryde dækket med vand og hold vandet lige under kogepunket i ca. 10 min.

Smelt fedtstoffet på en stor pande og brun medisteren 5 min på hver side.

Prik medisteren et par steder med en gaffel, så den ikke sprænger.

Snit kålen fint.

Damp den i 4 dl vand i en gryde under låg i 3-4 min.

Rør en jævning af fløde og maizena.

Tilsæt jævningen i kålen, giv den et opkog.

Smag til med salt, peber og muskat.

Server medisterpølsen med stuvet hvidkål og sennep.