Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
800 g medister, max 10% fedt
2 spsk Kærgården Steg&Bag
1 hvidkålshoved
250 ml Milda fløde 7%
1 spsk Maizena
1 knsp muskatnød
Salt og peber
Dijonsennep
Fremgangsmåde
Læg medisteren i en gryde dækket med vand og hold vandet lige under kogepunket i ca. 10 min.
Smelt fedtstoffet på en stor pande og brun medisteren 5 min på hver side.
Prik medisteren et par steder med en gaffel, så den ikke sprænger.
Snit kålen fint.
Damp den i 4 dl vand i en gryde under låg i 3-4 min.
Rør en jævning af fløde og maizena.
Tilsæt jævningen i kålen, giv den et opkog.
Smag til med salt, peber og muskat.
Server medisterpølsen med stuvet hvidkål og sennep.