print Energifordeling pr stk

Morgenboller

Af Ida, Netslank 114 kcal pr stk (55g)

Varer til 35 stk

Ingredienser til 35 stk

6 dl vand
30 g gær
2 æg
200 g skyr
½ dl macadamianøddeolie
2 tsk salt
30 g Perfect Fit
500 g rugmel
200 g bygmel
200 g mandler malet til mel
2 tsk kardemomme
2 tsk kanel
2 spsk HUSK

Fremgangsmåde

Bland salt, Perfect Fit, rugmel, bygmel, mandelmel, kardemomme, kanel og HUSK i en skål.

Opløs gær i vandet i en anden skål. Pisk æg, skyr og olie i.

Bland tørre og våde ingredienser godt sammen.

Lad dejen hæve i køleskab i en skål med stanniol over til dagen efter.

Fordel dejen i 35 silikone-muffinsforme – brug 2 skeer dyppet i vand.

Bag bollerne ved 160 grader i 30 min.

Efter 20 min tages bollerne ud af muffinsformene og bages færdig de sidste 10 min.

Spis bollerne med ost eller nøddesmør.