Varer til 35 stk
Ingredienser til 35 stk
6 dl vand
30 g gær
2 æg
200 g skyr
½ dl macadamianøddeolie
2 tsk salt
30 g Perfect Fit
500 g rugmel
200 g bygmel
200 g mandler malet til mel
2 tsk kardemomme
2 tsk kanel
2 spsk HUSK
Fremgangsmåde
Bland salt, Perfect Fit, rugmel, bygmel, mandelmel, kardemomme, kanel og HUSK i en skål.
Opløs gær i vandet i en anden skål. Pisk æg, skyr og olie i.
Bland tørre og våde ingredienser godt sammen.
Lad dejen hæve i køleskab i en skål med stanniol over til dagen efter.
Fordel dejen i 35 silikone-muffinsforme – brug 2 skeer dyppet i vand.
Bag bollerne ved 160 grader i 30 min.
Efter 20 min tages bollerne ud af muffinsformene og bages færdig de sidste 10 min.
Spis bollerne med ost eller nøddesmør.