print Energifordeling pr stk

Müslibarer

Af Ida, Netslank 185 kcal pr stk (54g)

Varer til 16 stk

Ingredienser til 16 stk

125 g mandler, finthakkede
125 g hasselnødder, malet til mel
80 g Perfect Fit eller Frk. Skrump Bagesød
60 g hørfrø
40 g sesamfrø
100 g peanutbutter
200 g tørrede abrikoser, finthakkede
2 æg

Fremgangsmåde

Bland finthakkede mandler, hasselnøddemel, Perfect Fit, hørfrø og sesamfrø sammen. Tilsæt hakkede abrikoser.

Rør dernæst peanutbutter og æg i.

Kom massen i et fad 25x35 cm beklædt med bagepapir. Fordel massen med en ske, så den bliver jævnt fordelt.

Bag massen ved 110 grader varmluftovn i 1 time.

Skær massen ud i 16 müslibarer. Fordel dem på en bagerist og bag dem i yderligere 45 minutter.

Lad müslibarerne køle af.

Opbevares i en lufttær beholder med bagepapir i mellem.

Gode før træning og til at have med på farten.