Varer til 16 stk
Ingredienser til 16 stk
125 g mandler, finthakkede
125 g hasselnødder, malet til mel
80 g Perfect Fit eller Frk. Skrump Bagesød
60 g hørfrø
40 g sesamfrø
100 g peanutbutter
200 g tørrede abrikoser, finthakkede
2 æg
Fremgangsmåde
Bland finthakkede mandler, hasselnøddemel, Perfect Fit, hørfrø og sesamfrø sammen. Tilsæt hakkede abrikoser.
Rør dernæst peanutbutter og æg i.
Kom massen i et fad 25x35 cm beklædt med bagepapir. Fordel massen med en ske, så den bliver jævnt fordelt.
Bag massen ved 110 grader varmluftovn i 1 time.
Skær massen ud i 16 müslibarer. Fordel dem på en bagerist og bag dem i yderligere 45 minutter.
Lad müslibarerne køle af.
Opbevares i en lufttær beholder med bagepapir i mellem.
Gode før træning og til at have med på farten.