Mysli med frysetørret hindbær og kokoschips
                    
                
 99 kcal pr portion (20g)
            
                
                
        Varer til 20 portion
Ingredienser til 20 portion
                            Lakridsdrys
60 g fiberstrø
60 g pekan
60 g græskarkerner
60 g suvida strø
1 spsk lakridsrodspulver
1 tsk kanel
25 g frysetørret hindbær
100 g kokosflager/chips
60 g pistacienødder eller jordnødder
                        
Fremgangsmåde
Rist pekannødder og græskarkerner på en tør pande 2-5 minutter. Tilsæt suvida strø og lad det smelte hellt. Rør undervejs. Vend kanel med i massen på panden og hæld det ud på et stykke bagepapir. Lad det køle af.
Bland frysetørret hindbær med i massen, sammen med kokosflager og hakkede pistacienødder.
Spises ovenpå fx skyr.
            
                    LOG IND
            
                
        
    
Seneste kommentarer