Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
3 tortillaer (lille størrelse)
2 rødløg
3 laksefileter (a 120 g pr stk)
2 porre
5 æg
100 g hytteost
salt og peber
1/2 tsk stødt muskatnød
1 spsk tørret estragon
Fremgangsmåde
Læg bagepapir i et lille tærtefad. Fordel de 3 tortillaer i fadet så de bliver til tærtebund.
Hak rødløgene fint og fordel dem ud over tærtebunden.
Fjern skindet fra laksen. Tryk fisken flad eller skær den i strimler og fordel den ud over rødløgene.
Snit porrene til skiver og drys dem over ud over fyldet.
Pisk æg og hytteost sammen med krydderier.
Hæld det over tærten.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca 1 time.
Tip: Spis evt. stave af agurk og gulerod til.
Opskrift af
Seneste kommentarer