print Energifordeling pr portion

Nem tærte med laks og porre

Af Majbritt L Engell, Netslank 425 kcal pr portion (284g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

3 tortillaer (lille størrelse)
2 rødløg
3 laksefileter (a 120 g pr stk)
2 porre
5 æg
100 g hytteost
salt og peber
1/2 tsk stødt muskatnød
1 spsk tørret estragon

Fremgangsmåde

Læg bagepapir i et lille tærtefad. Fordel de 3 tortillaer i fadet så de bliver til tærtebund.

Hak rødløgene fint og fordel dem ud over tærtebunden.

Fjern skindet fra laksen. Tryk fisken flad eller skær den i strimler og fordel den ud over rødløgene.

Snit porrene til skiver og drys dem over ud over fyldet.

Pisk æg og hytteost sammen med krydderier.

Hæld det over tærten.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca 1 time.

Tip: Spis evt. stave af agurk og gulerod til.