print Energifordeling pr portion

Pangasius med jordskok, tomat, champignon og citrongræs

Af Majbritt L Engell, Netslank 269 kcal pr portion (336g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

150 gr pangasius-/skærisingfilet
125 gr jordskok
25 gr champignon i skiver
1/2 stk tomat
1/2 l vand
1/2 stk stilk af hjertet af citrongræs
Lidt tørrede chiliflager
Persille
6 gr olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skærisingfileterne fintrimmes, rulles og lægges i et ildfast fad.

Jordskokkerne renses og skæres i grove skiver.

Champignonerne renses og steges i en gryde i olivenolien i få min.

Tilsæt jordskokkerne.

Herefter tilsættes tomattern, vand, chili og hakket citrongræs. Krydr med salt og peber.

Hæld grøntsagsblandingen over fileterne. Sæt retten i ovnen i ca. 10 min.