Pangasius med jordskok, tomat, champignon og citrongræs
269 kcal pr portion (336g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
150 gr pangasius-/skærisingfilet
125 gr jordskok
25 gr champignon i skiver
1/2 stk tomat
1/2 l vand
1/2 stk stilk af hjertet af citrongræs
Lidt tørrede chiliflager
Persille
6 gr olivenolie
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Skærisingfileterne fintrimmes, rulles og lægges i et ildfast fad.
Jordskokkerne renses og skæres i grove skiver.
Champignonerne renses og steges i en gryde i olivenolien i få min.
Tilsæt jordskokkerne.
Herefter tilsættes tomattern, vand, chili og hakket citrongræs. Krydr med salt og peber.
Hæld grøntsagsblandingen over fileterne. Sæt retten i ovnen i ca. 10 min.