print Energifordeling pr stk

Pølsehorn

Af Ida, Netslank 308 kcal pr stk (170g)

Varer til 14 stk

Ingredienser til 14 stk

4 dl vand
50 g gær
2 tsk salt
1 æg
20 g skummetmælkspulver
1 tsk olie
50 g havreklid
ca. 380-400 g hvedemel
1400 g pølser, fx Aalbecks specialiteter (Føtex) eller kyllingepølser.

Fremgangsmåde

Tag en stor skål, da dejen hæver meget.

Rør gæret ud i det lunkne vand.

Tilsæt de øvrige ingredienser, men gem lidt hvedemel.

Rør grundigt i dejen til melet er rørt godt ud, og der ikke er klumper.

Stil dejen til hævning 1 time.

Du skal have ca. 100 gram pølse i hvert pølsehorn (60 g dej) for at få nok protein i retten.

Hvis pølserne kun vejer 60 g, læg da 2 pølser i et pølsehorn.

Tag to spiseskeer, og gør dem våde med vand.

Tag en klat dej med skeerne, og fordel den ovenpå 100 gram pølse.

Lav i alt 14 pølsehorn.

Bag pølsehornene i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader.