

Varer til 14 stk
Ingredienser til 14 stk
4 dl vand
50 g gær
2 tsk salt
1 æg
20 g skummetmælkspulver
1 tsk olie
50 g havreklid
ca. 380-400 g hvedemel
1400 g pølser, fx Aalbecks specialiteter (Føtex) eller kyllingepølser.
Fremgangsmåde
Tag en stor skål, da dejen hæver meget.
Rør gæret ud i det lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men gem lidt hvedemel.
Rør grundigt i dejen til melet er rørt godt ud, og der ikke er klumper.
Stil dejen til hævning 1 time.
Du skal have ca. 100 gram pølse i hvert pølsehorn (60 g dej) for at få nok protein i retten.
Hvis pølserne kun vejer 60 g, læg da 2 pølser i et pølsehorn.
Tag to spiseskeer, og gør dem våde med vand.
Tag en klat dej med skeerne, og fordel den ovenpå 100 gram pølse.
Lav i alt 14 pølsehorn.
Bag pølsehornene i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader.