print Energifordeling pr stk.

Proteinkage med hindbær

Af Majbritt L Engell, Netslank 237 kcal pr stk. (138g)

Varer til 12 stk.

Ingredienser til 12 stk.

100g Abrikos, tørret
3 Bananer
200g Kvark 1,0%
200g Hindbær, rå
5 æg
75g Frk. Skrump Proteinpulver med jordbærsmag eller plant force med vanilje smag
200g Mandelmel
1 tsk flydende søde middel
1 tsk Vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 knsp stødt Kardemomme
1 stk Citron, øko - du skal bruge både saft og skal

Fremgangsmåde

Mos bananerne og hak abrikoserne fint.

Pisk alle ingredienserne sammen i en skål.

Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir eller i muffinsforme.

Bag kagen i en rugbrødsform ved 180 grader varmluft i 30-45 min.