Varer til 10 stk
Ingredienser til 10 stk
100 g mandler
75 g sukkerfri mørk chokolade (ca. 75%)
120 g BageSød eller perfect fit (fra isis)
30 g kakaopulver
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
2 æg
½ dl rapsolie
1 dl friskbrygget Yogi choko chaite
Fremgangsmåde
Blend mandlerne til fint mandelmel, fx i en nøddehakker.
Hak chokoladen.
Bland mandelmel med chokolade.
Hæld blandingen over i en skål og tilsæt Perfect Fit, kakao, bagepulver og vanilje og rør det grundigt sammen.
Pisk æggene med et piskeris og rør afkølet chaite og rapsolie i.
Bland det og rør forsigtigt dejen igennem.
Hæld dejen i en lille kageform, ca 20 x 31 cm, beklædt med bagepapir.
Bages ved 160 grader i 30 min.
Lad kagen køle af. Skær den i 10 stykker og læg dem på et fad.
Lav evt. en glasur af Sukrin melis og kom ovenpå. Top med hakkede nødder.