Varer til 12 stk
Ingredienser til 12 stk
50 g skummetmælkspulver
100 g rugmel
150 g Bagesød
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
150 g Kærgården Steg & Bag
5 æg
100 g rabarber, skåret i stykker på 1 cm
100 g sukkerfri mørk chokolade, hakket
Fremgangsmåde
Bland skummetmælkspulver, mel, vanilje, Bagesød, bagepulver og kanel godt sammen.
Pisk æg og Kærgården godt sammen i en anden skål.
Bland alle ingredienser sammen inklusiv rabarber og chokolade.
Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ca. 15 min ved 200 grader.
Tip: Du kan erstatte den sukkerfrie mørke chokolade med sukkerfri hvid chokolade
Du kan også bage disse muffins som bradepande - 180 gr på varmluft i ca. 45-50 min - så får du 12 stk kage i stedet.