Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
200 gram tatarkød
½ løg
2 spsk. kapers
grovkornet sennep
1 spsk. tomat salsa
saften fra en halv lime
salt og peber
Tilbehør
4 tomater
1 peberfrugt (gul eller rød)
50 gram ruccola
1 håndfuld frisk koriander eller frisk persille
2 spsk. rapsolie
2 æggeblommer (pasteuriseret)
Evt. lidt revet peberrod
Fremgangsmåde
Rør tatarkødet sammen med finthakket løg, kapers, sennep, salsa, limesaft, salt og peber.
Form to bøffer af kødet.
Drys med lidt peber på toppen.
Tilbehøret
Hak tomaterne og peberfrugten meget fint.
Skyld ruccolaen grundigt.
Hak korianderen fint.
Bland tomater, peberfrugt, ruccola, og koriander, med rapsolie og fordel på to tallerkener.
Læg en bøf på ovenpå det grønne.
Drys med salt og peber.
Slut af med at hælde æggeblommen over bøffen ved først at lave en lille fordybning i kødet eller server den ved siden af i en lille skål.
Drys med peberrod.