print Energifordeling pr portion

Fyldig rejesalat med avocado, hytteost og pekannødder

Af Ida, Netslank 280 kcal pr portion (420g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

1 blomkål (ca. 200 gram)
3-4 stænger blegselleri
100 gram agurk
2 gulerødder
1 avocado
150 gram rejer
250 gram cheasy hytteost (1,5%)
3 spsk. tomat salsa
20 gram pecannødder
Salt og peber
1 tsk. estragon
1 tsk. karry

Fremgangsmåde

Rengør blomkålen og bræk den i små buketter.

Kog den i vand, men kun lige så der forsat er ”bid” i.

Snit blegsellerien og hak agurken groft.

Skær guleroden i skriver og avocado i tern.

Rør blegselleri, gulerod, avocado og blomkål sammen med hytteost, salsa, salt og peber samt evt. lidt karry.

Anret rejer og blomkålsblandingen på en tallerken.

Pynt med hakkede pecannødder (må gerne ristes på en tør pande)