Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
800 gram svinebryst af stegestykket i skiver (magert flæsk)
salt og peber
Sovs
2 spsk. oliemargarine
250 ml Cremefine madlavningsfløde 7%
2 dl vand
2 tsk. maizena jævner
1 bundt persille
Tilbehør
600 gram grønne bønner, broccoli eller blomkål
Fremgangsmåde
Tryk kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber.
Læg kødskiverne på bage-rist og stil den i en bradepande.
Sæt bradepanden øverst i en kold ovn.
Tænd ovnen på 225 grader og steg ca. 15 minutter til skiverne er gyldne.
Vend skiverne og steg til de er gyldne og sprøde.
Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 2 minut så fedtet kan dryppe af.
Sovs
Varm flydende kærgarden op i en kasserolle.
Tilsæt fløden og vand og bring det i kog.
Jævn det med marizena.
Hak persillen og tilsæt den.
Smag til med salt og peber
Tilbehør
Kog grøntsagerne i vand med salt til de er møre.
Server evt. kartofler til resten af familien
Tip: Server kartofler til resten af familien