print Energifordeling pr portion

Ris a' la mande

Af Ida, Netslank 266 kcal pr portion (233g)

Varer til 8 portion

Ingredienser til 8 portion

3 dl vand
180 g grødris
1 liter minimælk
100 g smuttede mandler
2 tsk vaniljepulver
4 spsk Isis Perfect Strø
250 ml Milda fløde 19% til piskning

Fremgangsmåde

Bring vand og ris i kog i en tykbunden gryde.

Kog risene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.

Tilsæt mælk og kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Læg låg på gryden og lad den koge i ca. 30 min.

Rør i grøden undervejs, så den ikke brænder på.

Stil grøden til afkøling i køleskabet.

Hak mandlerne.

Rør risengrød, vaniljekorn, strøsukker og hakkede mandler sammen.

Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i grøden.