Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
1-2 håndfulde rucolasalat
4 små tortillapandekager
4 tsk pesto
240 g revet ost max 30+/16%
600 g lufttørret skinke, carpaccio, bresaola eller røget filet (lufttørret skinke og røget filet kan være meget saltet i smagen, og det kan derfor anbefales at bruge halv mængde carpaccio og halv mængde lufttørret skinke).
en smule oregano
4-6 store tomater
2 hårdkogte æg
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl rucolasalaten grundigt, og læg den til tørre på et rent viskestykke.
Dup den tør.
Læg pandekagerne på en bagerist med bagepapir, og smør pandekagerne med pesto.
Drys derefter med lidt revet ost, og fordel kødet ud på de to pandekager, drys med oregano og derefter lidt ost.
Skær tomater i skiver, læg dem oven på, og drys til sidst med ost igen.
Top med en smule oregano.
Bag pizzaen i ca. 15-20 minutter.
Fordel rucola-salaten ovenpå, når pizzaen er færdigbagt.
Skær ægget i skiver eller tern, og drys med æg inden servering.
Ikke egnet til at fryse ned.