print Energifordeling pr portion

Jordskokkesalat

Af Ida, Netslank 248 kcal pr portion (289g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

400 g jordskokker
2 æbler
2 gule peberfrugter
5 blade grønkål eller 2 bundter frisk persille
30 hasselnødder
100 g feta Taverna max 30+/16%
(fås i Netto og Føtex)
Dressing
2 spsk rapsolie
4 spsk balsamico
4 spsk æbleeddike (kan undlades)
1½ spsk grovkornet sennep
4 spsk mælk
salt og peber
evt. flydende sød

Fremgangsmåde

Rens jordskokkerne med en stålbørste eller en svamp, og riv dem på siden af et rivejern, så du river dem til flager.

Gør det samme med æblerne, eller hak dem fint.

Skær peberfrugten i tern, og hak grønkålen meget fint.

Hak nødderne og fetaen.

Bland det hele.

Bland ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten.

Drys med lidt salt.