Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
2 løg
1 frisk chili
1 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater med oregano og basilikumsmag
1 lille dåse kokosmælk light
1 appelsin (økologisk)
Fyld
200 g rejer
1 dåse krebsehaler (ca. 170 g)
1 spsk olie
2 fed pressede hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær
1 tsk estragon
hvid peber
evt. lidt finthakket forårsløg til pynt
Fremgangsmåde
Hak løg og chili, og husk at fjerne alle kernerne fra chilien.
Svits det i olien i en gryde.
Tilsæt en dåse hakkede tomater og kokosmælken.
Lad det simre i 10 minutter.
Blend suppen, og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt reven appelsinskal, samt saften af en appelsin, og den sidste dåse hakkede tomater. Tilsæt evt. 1 dl vand.
Svits rejer og krebsehaler i olie, hvidløg, ingefær og krydderier i 3-4 minutter ved høj varme. Hæld det i suppen.
Lad suppen koge op, inden du serverer den.
Smag til med salt og hvid peber.