Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
2 fed hvidløg
8 g smør
1 spsk karry
1 squash
3 store gulerødder
150 g kartoffel (rå)
saften fra en limefrugt
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk tamari-soja eller almindelig soja
2 dl kokosmælk light
5 dl bouillonblanding
(2 terninger og 500 ml vand)
salt og peber
1 tsk flydende sød
Rejebrød
4 tortillapandekager
120 g Philadelphia light
600 g rejer (fra frost)
1 bundt friskhakket persille
Til resten af familien:
kogte fuldkornspasta-skruer eller
rugpasta (disse undlader mor).
Fremgangsmåde
Suppe
Snit hvidløget, og svits det i smørret med karry i en stor gryde.
Skær squash, gulerødder og kartofler i fine tern, og kom det i gryden.
Pres saften fra limefrugten, riv ingefæren, og kom det i suppen.
Tilsæt soja, kokosmælk og oksefond.
Lad det koge i ca. 30 minutter.
Tilsæt 1 dl vand til suppen.
Blend suppen, og smag til med salt, peber samt flydende sød.
Rejebrød
Lun tortillapandekagerne i ovnen.
Smør pandekagerne med Philadelphia light.
Drys med 100 g rejer og friskhakket persille.
Fordel suppen i fire skåle, og drys derefter 75 g rejer henover hver portion.
Kog pasta efter anvisning på posen, og server til retten til resten af familien.