print Energifordeling pr stk

Fladmave mini-pizzaer

Af Majbritt L Engell, Netslank 196 kcal pr stk (98g)

Varer til 18 stk

Ingredienser til 18 stk

Pizza-bunde
50 g mandler
6 dl lunt vand
1 pakke gær
25 gram oliven olie (2 spsk)
50 gram Fiberstrø
20 g skallin
1 tsk. salt
350 gram bygmel

Fyld
1 dåse tomatkoncentrat (stor størrelse) eller sukkerfri ketchup Cervera
180 g Pesto
180 g Lufttørret skinke
180 g revet ost
180 g grønne oliven
Salt og tørret oregano

Fremgangsmåde

Mandlerne blendes til mandelmel, fx i en kaffekværn eller en foodprocessor. Rør gær ud i vandet. Tilsæt de resterende ingredienser og rør dejen godt. Lad den hæve lunt i 1-2 timer tid. Form dejen til 18 små boller. Gør dine hænder våde med vand og tryk bollerne helt flade så det bliver runde pitabrød. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag bundene ud af ovnen. Smør med tomat og pesto og fordel skinke ost og finthakket oliven over bundene. Drys med salt og oregano på toppen.

200 kcal pr stk.