Svinekotelet med avocadomos og bagte tomater
344 kcal pr portion (379g)
Varer til 3 portion
Ingredienser til 3 portion
1 pakke svinekoteletter
1 snack peber
1 bakke cherrytomater
1 avocado
1/4 rødløg
2 spsk. fromage frais
citronsaft
grill krydderi
4 spsk. soya
4 spsk. balsamico
olie til stegning
Fremgangsmåde
Vend koteletterne i krydderi og 2 spsk. soya og 2 spsk. balsamico. Lad dem stå og trække.
Skær cherrytomater i halve og peberfrugten i mindre tern. Kom dem i et ildfast fad og tilsæt 2 spsk. soya og 2 spsk. balsamico. Rør rundt og bag dem i ovnen i ca. 30 min. Nederste rille på 200 grader.
Mos avocado og rør den med fromage frais, løg, presset hvidløg, citronsaft og salt og peber.
Steg koteletterne på panden i olie.
Server kotelet med avocadomos ovenpå og bagte tomater ved siden af.