Varer til 2 personer
Ingredienser til 2 personer
300 g kyllingebrystfilet, skrret i mindre stykker
1 spsk oliemargarine
Marinade:
2 tsk gurkemeje
1 tsk chili
1 fed presset hvidløg
1 spsk frisk, revet ingefær
saften fra 1 citron
1/2 tsk stødt spidskommen
70 g friskost max 12%
Sauce:
3 spsk oliemargarine
2 fed hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær
1 tsk garam masala
2 tsk paprika
1 tsk stødt chilipulver
1 dåse hakkede tomater
1 hønsekødsbouilloterning
1 tsk flydende sødemiddel
1 dl Milda Creme Fine 7%
Evt lidt frisk koriander
Tilbehør 400 g kogte grøntsager fx broccoli, blomkål eller grønne bønner
Fremgangsmåde
Opvarm 1 spsk oliemargarine i en sautepande, tilsæt kyllingestykker, citronsaft og resten af ingredienserne til marinaden. Skru ned til laveste varme, dæk med låg og lad kyllingen simre i 15-20 minutter.
Opvarm i mellemtiden 3 spsk oliemargarine i en gryde, tilsæt krydderier til saucen.
Tilsæt hakkede tomater, bouillonterning og flydende sødemiddel. Lad saucen simre et par minutter.
Tilsæt Milda-fløde, smag til med salt.
Hæld sovsen i sautepanden med kyllingen og lad retten simre ved svag varme under låg i yderligere 10 minutter.
Pynt evt retten med lidt frisk koriander.
Vedligehold: Kog 30 g bulgur til pr. person. Eller lav naanbrød ved at dele tortillapandekager i 4 og rist dem på panden i olivenolie og presset hvidløg.