print Energifordeling pr stk

Abrikosmuffins

Af Majbritt L Engell, Netslank 108 kcal pr stk (38g)

Varer til 18 stk

Ingredienser til 18 stk

100 g mandelmel
85 g BageSød, Perfect Fit
75 g rugmel
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
1 tsk ingefær
1 tsk bagepulver
75 g tørrede abrikoser
50 g mandler
Revet skal og saft fra 1 appelsin
3 æg
½ dl macadamianøddeolie eller rapsolie

Fremgangsmåde

Bland mandelmel, Bagesød, rugmel, bagepulver og krydderier sammen i en skål.

Hak abrikoser og mandler groft og kom dem i melblandingen.

Tilsæt appelsinskal, appelsinsaft, æg og macadamianødolie og rør dejen godt sammen.

Fordel dejen i 18 små muffinsforme og bag dem ved 160 grader i en varmluftovn i 12-15 minutter.