Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
1/4 stk spidskål
1 stk gulerod
1/4 stk lime (saften)
1 dråbe flydende sødemiddel
1/2 spsk sesamolie
1/4 stk finthakket chili
1/2 fed hvidløg
4 tsk fiskesovs
1/4 stk pomelo
1/4 bundt koriander (grofthakket)
125 gr store grønlandske rejer
12,5 gr cashewnødder (ristede)
Fremgangsmåde
Halvér spidskålen, fjern stokken og kasser den.
Snit kålen i tynde strimler.
Skræl gulerødder og snit dem i tynde strimler.
Rør limesaft, flydende sød, sesamolie, finthakket chili, presset hvidløg og fiskesovs sammen.
Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær mangokødet i skiver.
Vend spidskål, gulerod, mango og koriander i dressingen.
Anret salaten på et fad eller to tallerkener.
Drys med rejer og cashewnødder.