print Energifordeling pr portion

Omelet med laks

Af Majbritt L Engell, Netslank 486 kcal pr portion (407g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

1/2 stk hakket løg
1 håndfuld babyspinat
12 gr olivenolie
1 stk rød peber i små tern
30 gr sorte oliven skåret i kvarte (dem uden sten)
1 dåse tun
1 spsk kapers
1 stk æg
Evt lidt vand
Salt
Peber
Muskat
1 spsk soja
30 gr laks

Fremgangsmåde

Sauter løg og spinat i olien. Tag det op af panden, da spinat branker let.

Rør æg og hvide sammen med muskat, salt og peber samt soja.

Sauter peberfrugt, tilsæt oliven, tun og kapers.

Hæld æggemassen på og fordel løg-/spinatblandingen deri.

Steg, til omeletten er fast og vend med et grydelåg.

Steges et par minutter på den anden side.

Pynt med laks på toppen, inden den serveres.