Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
120 gr mørksejfileter uden skind og ben
15 gr Fiberstrø
9 gr mandler
12 gr rapsolie (smør panden med olien)
SAUCE
2 dl minimælk
1 tsk majsstivelse
1 stk bundt persille
Karry
Estragon
Salt
Peber
TILBEHØR
120 gr kogte kartofler
150 gr grønne bønner
Fremgangsmåde
Hak mørksejfileten med en skarp kniv på et skærebræt - til kødet er finthakket, uden at være moset.
Skyl basilikum og persillen grundigt og hak den.
Ælt fiskekødet med krydderurter og 1 tsk. salt, 2 tsk. estragon, 1 tsk. karry og lidt peber.
Form 4 krebinetter af fiskekødet.
Kom raspen på en tallerken og vend krebinetterne i den.
Steg krebinetterne i olien på en slip let-pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme. Krydr evt. med salt og peber.
Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde og kog mælken op under omrøring.
Kom persillen i saucen og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
Server kogte kartofler og grønne bønner til retten.