Spaghetti med oksemørbrad og broccoli
566 kcal pr portion (449g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
175 gr oksemørbrad
1/4 tsk tørret chile
1/4 tsk stødt spidskommen
1/4 spsk estragon
1/4 tsk salt
1/2 spsk flydende kærgården
30 gr rugspagetti eller fuldkornspagetti
1/4 stk broccoli
1,5 stk tomat
20 gr revet primmadonna light
10 gr pesto
Salt
Fremgangsmåde
Afpuds oksemørbraden og skær den i skiver.
Mariner skiverne i en pose med krydderier.
Steges på en pande i flydende fedtstof.
Pluk broccolien fint og hæld kogende vand og salt over.
Lad det trække 10 minutter.
Kog spaghettien i vand med salt.
Hak tomaterne.
Bland spaghetti, broccolibuketterne, skiver at svinemørbrad hakkede tomater, pesto. Drys med revet ost på toppen.
Tip: Erstat oksemørbrad med fx tykkam stegt i hvidløg og frisk chili